Over de praktijk

In januari 2015 ben ik mijn pedicure praktijk gestart.
De praktijk is professioneel ingericht en gevestigd op de begane grond. Hierdoor is de praktijk goed toegankelijk voor jong en oud.
Tijdens de behandeling wordt er hygiënisch, professioneel en vakkundig gewerkt.
In de praktijk wordt er gebruik gemaakt van een frezenmotor met nattechniek hierdoor word de behandeling nog aangenamer.
Na iedere behandeling worden de instrumenten gereinigd en gedesinfecteerd.

De praktijk is aangesloten bij:

Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP)
Gespecialiseerde en medisch pedicures kunnen zich registreren in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Staat de pedicure geregistreerd, dan voldoet zij aan de onderstaande kwaliteitsnormen:

  • het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiëne, arbo en milieu;
  • het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence based richtlijnen ten aanzien van diabetes mellitus en reumatische aandoeningen;
  • het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij- en nascholingen.

Klik hier voor meer informatie

Provoet brancheorganisatie
ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en medische pedicure in Nederland. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.
Aansluiting bij de geschillencommissie

Wij streven ernaar u optimaal service te verlenen en staan steeds open voor vragen of klachten. Soms kan het voorkomen dat er in gezamenlijk overleg geen oplossing wordt gevonden. Dan is het goed om een externe partij bij het geschil te betrekken. Als ProVoet lid zijn wij aangesloten bij De Geschillencommissie.

 

© 2024 copyright Pedicure praktijk Kiki | AVG Wetgeving | Kvk: 62413007 | Provoet: 314491| Procert: 14075